Dezinficijens u spreju bacticyd 500 ml

by Morocutti

Dezinficijens u spreju Bacticyd

Sadržaj: 500 ml

Baktericidno sredstvo za dezinfekciju u spreju. Omogućuje brzu i učinkovitu dezinfekciju okruženja s velikom posjećenošću koja mogu ugroziti kvalitetu higijene i zdravlja

79,00 HRK
Dostupno
SKU
14264

Dezinficijens u spreju Bacticyd

Sadržaj: 500 ml

Baktericidno sredstvo za dezinfekciju u spreju. Omogućuje brzu i učinkovitu dezinfekciju okruženja s velikom posjećenošću koja mogu ugroziti kvalitetu higijene i zdravlja: profesionalni uredi (kozmetičari, frizeri, wellness centri, terapeuti itd.), Čekaonice, smještajni kapaciteti, bolnice, klinike, medicinske ordinacije , teretane. Riječ je o proizvodu namijenjenom uglavnom higijenskim i dezinfekcijskim potrebama u profesionalnim i kućnim okruženjima: okoliša, predmeta, površina, zidova i zidova, unutarnjih i vanjskih jedinica klima uređaja (fiksnih, mobilnih, motornih vozila), grijanja i hlađenja i krenuli. Istodobno neutralizira bilo koju vrstu neugodnog mirisa i neugodnog mirisa koji nastaju hranom, dimom, mikroorganizmima, organskim reakcijama (npr. Slina, mokraća, krv, izbacivanje), tkaninama, kožnim materijalima, namještajem i priborom za opremanje, dizalom itd.

Dezinfekcija raznih predmeta i materijala kao što su košare za posteljinu, tkanine, kožu, zavjese, prostirke, tepihe, fotelje, sofe, jastuke, namještaj, obuću, odjeću, raznu opremu, uredsku opremu, otpadne košare, telefone, električne prekidače, vrata i prozorske ručke, kolica, police za knjige, namještaj i dodaci za opremanje itd.

 

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 8032745210903
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.