Kozmetički stol za manikuru sa staklenom radnom pločom AR07

by SOCAP

Profesionalni prenosivi stol za manikuru sa usisavačem.
Dimenzije: 92 cm x 45 cm x 71 cm

Visokokvalitetni mobilni stol za manikuru sa staklenom radnom pločom, ugrađenim usisavačem, ladicom i ormarićem za pospremanje opreme za manikuru.

399,00 €
Dostupno
SKU
10336

Doživite vrhunac luksuza i efikasnosti s našim modernim stolom za manikuru. Izrađen s preciznošću i osmišljen za dugotrajnu izdržljivost, ovaj stol je izgrađen kako bi izdržao zahtjeve u prometnom salonu dok pruža neprikosnovenu funkcionalnost.

  • Staklena baza: Naš stol za manikuru ima elegantnu staklenu radnu ploču koja dodaje sofisticiranost i suvremen izgled. To ga čini ne samo izdržljivim, već i estetski privlačnim.
  • Konstrukcija od metala i drva: Izgrađen s kombinacijom drva i metala, ovaj stol pruža savršen spoj izdržljivosti i stila. Metalna rešetkasta konstrukcija  pruža čvrstoću i stabilnost, dok drveni elementi dodaju toplinu i prirodnu ljepotu.
  • Ugrađeni usisavač: Ovaj stol je opremljen ugrađenim usisavačem koji usisava prašinu tijekom manikiranja. To stvara ugodno okruženje za vaše klijente i sprječava nakupljanje neugodnih ostataka i čini vaš rad besprijekornim.

 

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.