3 FAZE - regenerirajući tretman za kosu; 100 ml

by SOCAP

3 procesa za obnovu kose i vlasišta kreirana znanstvenom metodom koji se međusobno nadopunjuju kako bi stvorili dugotrajniji efekt zdravlja nadopunom ispucale i rascvjetane dlake. 

Posebna cijena 94,50 kn Redovna cijena 189,00 kn
Dostupno
SKU
4548
-50%

3 procesa za obnovu kose i vlasišta kreirana znanstvenom metodom koji se međusobno nadopunjuju kako bi stvorili dugotrajniji efekt zdravlja nadopunom ispucale i rascvjetane dlake.
Kosa koja je oštećena od brojnih bojenja, pramenova, trajne, svakodnevnog peglanja, loše njege, ili prirodno tanka dlaka koja često sama od sebe puca ne bi se smjela više tretirati, već treba čekati da prođe određeni period kroz koji će kosa prirodno ojačati, ali vrlo je teško da će ojačati sama od sebe.
U takvim slučajevima je potrebno nešto što će je "podići na viši nivo", s tim da nećete morati morati patiti zbog velikog izrasta ili neukrotive kose.

PRVA FAZA (tretman obnove keratinom):
Nakon pranja šamponom kosu prosušimo ručnikom, ravnomjerno nanesemo 10 ml proizvoda, na bočici je ucrtana mjerica, to je ujedno količina predviđena za srednje dugu kosu. Nakon što smo nanijeli proizvod po cijeloj dužini, kosu je potrebno dobro posušiti bez češljanja, bez ispiranja, kada je kosa suha prelazimo na drugu fazu.

DRUGA FAZA (tretman levelizacije kisikom):
Prije ove faze kosu je potrebno poprskati vodom nakon što smo je potpuno osušili tijekom prve faze. Zatim je potrebno umasirati "FAZU 2", te nastaviti s masažom tjemena dok se proizvod ne upije. Kosu nije potrebno raščešljavati i ne smije se ispirati.

TREĆA FAZA (tretman hidratizacije):
Bitno je ovaj zadnji proizvod nanijeti ravnomjerno, razdijeliti i umasirati u svaki pramen dok se ne pojavi bijela pjena, što je znak da je proizvod uspio prodrijeti u srž dlake i tako obavio funkciju. U ovoj fazi potrebno je raščešljati kosu, zatim pričekati nekoliko minuta, te ga isprati i dalje nastaviti s oblikovanjem frizure.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Special Price 94,50 kn
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:3 FAZE - regenerirajući tretman za kosu; 100 ml
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!