NOUNOU ŠAMPON SUHA I OŠTEĆENA KOSA | DAVINES

by Davines

DAVINES ESSENTIAL - NOUNOU SHAMPOO
Za suhu kosu i kosu oštećenu uslijed čestog i invazivnog kemijskog tretiranja poput tretmana pramenova, izbjeljivanja, minivala ili kemijskog ravnanja kose. Zahvaljujući ekstraktu rajčice Torre Guaceto Fiaschetto – Slow Food Presidium, koja je iznimno bogata ugljikohidratima i proteinima, dubinski hrani kosu vraćajući joj integritet i snagu.

 

122,00 kn
Dostupno
SKU
4422

DAVINES ESSENTIAL - NOUNOU SHAMPOO
Sadržaj: 250 ml
Njegujući šampon za punoću i zdrav sjaj kose. Za suhu kosu i kosu oštećenu uslijed čestog i invazivnog kemijskog tretiranja poput tretmana pramenova, izbjeljivanja, minivala ili kemijskog ravnanja kose.
Način uporabe: Nanijeti na vlažnu kosu, nježno umasirati, isprati i ponoviti aplikaciju. Redovno primjenjivati NOUNOU/regenerator ili NOUNOU/masku, na kosi koja treba dodatnu njegu.
Zahvaljujući ekstraktu rajčice Torre Guaceto Fiaschetto – Slow Food Presidium, ova posebna vrsta rajčice, koja je iznimno bogata je ugljikohidratima i proteinima, dubinski hrani kosu vraćajući joj integritet i snagu. Osim izvanrednih nutritivnih svojstava, pruža i snažno anti-oksidativno djelovanje za koje je odgovoran aktivni dodatak - vitamina C. Kod proizvodnje, Davines koristi ekstrakt pulpe rajčice (srce rajčice) koji ima izvanredna tonizirajuća i hranjiva svojstva.
Ova sočna i slatka rajčica sastavni je dio gastronomske tradicije Mediterana te se može svrstati među osnovne namirnice svih obitelji, kako na selu, tako i u gradovima. Njezina uporaba česta je i zimi kada se od nje priprema sok od rajčice. Ipak, unatoč izuzetnom povijesnom značaju, specifična Fiaschetto rajčica došla je u fazu izumiranja. Naime, njezino uzgajanje je postajalo preskupo i urod je bio premali u odnosu na hibridno uzgojene rajčice za proizvodnju koncentrata.
Zahvaljujući Davinesovom istraživanju privatnih poljoprivrednih polja u području Torre Guaceto, Fiaschetto izdanak rajčice je ponovno pronađen te je uspješno nastavljan njezin uzgoj, na tradicionalan način.
Za profesionalnu salonsku upotrebu.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Barcode 8004608241997
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:NOUNOU ŠAMPON SUHA I OŠTEĆENA KOSA | DAVINES
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!