Arganovo ulje za kosu | Volhair 150 ml

by SOCAP

Arganovo ulje jedan je od najcjenjenijih proizvoda u frizerstvu i estetici, zahvaljujući svojim nevjerojatnim zacjeljujućim i njegujućim svojstvima. Nježno obnavlja kemijski tretiranu i oštećenu kosu, a zdravu kosu štiti od svih oštećenja. Soft Therapy arganovo ulje je prestižan tretman za optimalnu njegu svih tipova kose.

21,20 €
Nedostupno
SKU
6911

Volhair Arganovo ulje; 150 ml
Soft Therapy - For professional use
Arganovo ulje jedan je od najcjenjenijih proizvoda u frizerstvu i estetici, zahvaljujući svojim nevjerojatnim zacjeljujućim i njegujućim svojstvima. Nježno obnavlja kemijski tretiranu i oštećenu kosu, a zdravu kosu štiti od svih oštećenja.. Soft Therapy arganovo ulje je prestižan tretman za optimalnu njegu svih tipova kose.
Zahvaljujući blagotvornom djelovanju osnovnih aktivnih tvari arganovog ulja (vitamin E i karotenoidi) kosa će biti sjajnija, voluminoznija i fleksibilnija no s drugim sličnim preparatima. Sušenje, peglanje i styling uz ovaj proizvod uvelike će se olakšati, a kosa će biti zaštićena od svih štetnih utjecaja poput topline, vlage, prečestog pranja...
Način upotrebe: Na vlažnu ili suhu kosu nanijeti nekoliko kapi ulja, umasirati u vrhove, te nastaviti s oblikovanjem frizure. Za optimalne rezultate poželjno ga je koristiti nakon svakog pranja kose. Ovo ulje može se koristiti kao dodatak maskama i pakunzima te kao njegujući dodatak prilikom izbjeljivanja kose žele blanšom Volhair.
INCI sastav proizvoda otisnut je na originalnom pakiranju.
Proizvod je dermatološki testiran.
SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 8032891102381
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.