MYTHIC OIL RICH ULJE ZA SUHU I ISPUCALU KOSU 100 ML | LOREAL

by Loreal

Mythic Oil Rich ulje pruža njegu i hranjenje za blistavu i podatnu kosu. U formuli se krije kombinacija ulja riže i agana, kao i kombinacija proizvoda za zaglađivanje i stiliziranje kose. Ulje riže hidraizira i obnavlja suhe djelove kose, dok ulje argana koje je bogato viraminima i esencijalnim masnim kiselinama, dubinski je hrani. 

30,40 €
Nedostupno
SKU
3831

Loreal | Mythic Oil Rich | Ulje za suhu i ispucanu kosu
Sadržaj: 100 ml
Jaka, čuvana, hidratizirana i sjajna kosa oduvijek je bila znak ljepote, a danas, kao i u davnim vremenima, svaka žena je u potrazi za savršenim spojem ulja koje će kosu dovesti do savršenstva. Nove formule rađene po mjeri inspirirane su legendarnim Orijentom, starim receptima prilagođenih modernim ukusima zahvaljujući izboru, najfinijih i najčišćih ulja, a u samo godinu dana Mythic Oil, inspiriran mitskom orijentalnom ljepotom, postao je bestseller i omiljeni proizvod frizera i brojnih žena.
Mythic Oil Rich ulje pruža njegu i hranjenje za blistavu i podatnu kosu. U formuli se krije kombinacija ulja riže i agana, kao i kombinacija proizvoda za zaglađivanje i stiliziranje kose. Ulje riže hidraizira i obnavlja suhe djelove kose, dok ulje argana koje je bogato viraminima i esencijalnim masnim kiselinama, dubinski je hrani.
Način upotrebe:
• Na mokru kosu- Na opranu i ručnikom posušenu kosu, nanesite Rich Oil ulje (količina2-3 potiska pumpice). Lagano umasirajte u vrhove i po dužini, prije sušenja ostavite ulje da djeluje nekoliko minuta, kako bi se hranjive stvari apsorbirale u vlas. Osušite kosu i stilizirajte po želji.
• Na suhu kosu- Na opranu i osušenu kosu, nanesite malu količinu ulja na vrhove i po dužini, kako bi poboljšali sjaj kose i njene kretnje, s anti frizz učinkom.
*Osim ulja za kosu Mythic Oil kolekciju nadopunjuje i hranjivi šampon koji kosi pruža disciplinu i sjaj te hranjiva maska koja dubinski hrani i obnavlja kosu.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 3474630698796
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.