Zašto odabrati SOCAP ORIGINAL?

SoCap web
Proizvodi

VELIKI IZBOR PROIZVODA

Preko 9000 proizvoda izvrsne kvalitete kako za profesionalnu tako i za osobnu upotrebu se nalaze na našoj web trgovini i u našim poslovnicama. Strastveno pratimo trendove i potrebe tržišta, a naše investicije koncentrirane su i na optimizaciju prodajnog asortimana, sve u nastojanju da svjetska imena najpoznatijih profesionalnih marki uvrstimo u naš multi brand.

POVOLJNE CIJENE

Cijeli naš asortiman proizvoda možete pronaći po pristupačnim i povoljnim cijenama. SOCAP ORIGINAL čini sve da kupci, kako na WEB SHOP-u tako i u našim poslovnicama budu zadovoljni cijenama.

Povoljne cijene
Dostava

BRZINA DOSTAVE

Dostavna služba nam pomaže da paket koji naručite, bude u Vašim rukama u što kraćem roku, spreman za korištenje. Velika prednost nam je pokrivenost cijele Hrvatske. Napomenimo da nam je dostava besplatna iznad 300 Kn.

KORISNIČKA PODRŠKA

Za sve vaše upite, nedoumice, nejasnoće tu smo za Vas. Naša ljubazna korisnička podrška stoji Vam na raspolaganju na e-mail: [email protected] te na broj telefona: 021/317 460. Dostupni smo svakog radnog dana od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:30 do 15:30 te subotom od 08:00 do 12:00.

Korisnička podrška