Sculpting blush

by Make Up For Ever

Sculpting Blush je rumenilo "puder" teksture bez dodataka i primjesa ulja, koje dolazi u kompaktnom slim pakiranju. Na raspolaganju imaju širok raspon nijansi koje odgovaraju svakoj potrebi, sa sedam hladnih i sedam toplo narančaastih tonova. Dolaze u tri varijante mat, vilenkastim i sedefastim efektom. To uključuje žarke nijanse za dodatno naglašavanje obraza i ton-na-ton prirodnim nijansama.

Od 245,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 285/

Sculpting blush
Sculpting Blush je rumenilo "puder" teksture bez dodataka i primjesa ulja, koje dolazi u kompaktnom slim pakiranju. Na raspolaganju imaju širok raspon nijansi koje odgovaraju svakoj potrebi, sa sedam hladnih i sedam toplo narančaastih tonova. Dolaze u tri varijante mat, svilenkastim i sedefastim efektom. 
To uključuje žarke nijanse za dodatno naglašavanje obraza i ton-na-ton prirodnim nijansama. 
Način upotrebe:
Sculpting Blush nanosimo s okruglim kistom br.156 ili preciznim kistom za rumenilo br.150-Blush Brush. 
Kako bi poboljšali i dodatno istaknuli konture lica i jagodica, nanesite dvije različite nijanse rumenila, svijetliju i tamniju (igre svijetla i sjene). Nijanse rumenila treba odabirati da odgovaraju boji očiju, odjeći kao i make up stilu. Tamne nijanse rumenila nemojte primjenjivati na masnu kožu ili preko teških hidratantnih krema. 
Savjet: u slučaju da ste nanijeli prekomjernu količinu rumenila, ublažite ga za jedan ton sa slojem neutralnog pudera u prahu. Za stvaranje novih boja pomiješajte više nijansi u jednu ili dodajte diamond powder, star powder i sl. za dodatan shimmer efekt.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sculpting blush